Naaktstrand La Cala

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand La Cala is het enige naaktstrand in Dénia. Het strand wordt ook Cala d’Aigua Dolç genoemd. Het is een redelijk verborgen gebied aan het einde van Les Rotes, maar van ongelooflijke schoonheid, omringd door natuur en transparant water. Deze naaktlocatie ligt in een kleine baai in het gebied Les Arenetes. Het is het laatste strand van Dénia, dat dankzij zijn ligging verborgen is onder een klif in het natuurpark Montgó en voldoende privacy biedt.

Bereikbaarheid Naaktstrand La Cala

Naaktstrand La Cala is bereikbaar met de auto vanuit Denia. Volg de weg langs de jachthaven, het strand La Marineta Casiana en later Los Almendros en Los Pinos. Volg de richting naar Playa los Rotes, voorbij de baai van Les Arenetes en parkeer de auto daar op straat.

Het is een zeer verborgen baai, die alleen toegankelijk is door een trap af te gaan. Net voor het Ca Nano-restaurant, is er een steile helling die te voet moet worden beklommen en die je naar de top van het uitkijkpunt van de baai brengt. Eenmaal daar moet je een trap af die naar de stenen van het strand leidt. Niet aanbevolen in geval van hoogtevrees. Prachtig uitzicht.

Heb jij Naaktstrand La Cala in Spanje bezocht?

Dit is alle informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Carrer de la Via Lactea
03700 Denia/Jávea
Alicante
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
38.821090600108725, 0.1604685367247549
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website