Naaktstrand Kressbronn

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Natuurwater
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Naaktstrand Kressbronn is een gedoogd naaktstrandje nabij Kressbronn aan het Bodenmeer, het ligt westelijk van Naturstrandbad Kressbronn.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kressbronn

De beste manier om Naaktstrand Kresbronn te bereiken is door vanuit het dorpje Tunau richting het meer te lopen en, waar het wandelpad naar rechts draait, het onverharde pad rechtstreeks naar de oever te volgen. Volg die oever naar links (oostelijk) om het gedoogde naaktstrand te bereiken (voorbij de strandtoegang van Campingplatz Iriswiese).

Je kunt ook via Naturstrandbad Kressbronn (betaalde toegang!) op het naaktstrand komen door vanaf dit terrein via de westelijk (naar rechts) gelegen brug de Nonnenbach over te steken. Volg de oever om bij het naaktstrand te komen.

Heb jij Naaktstrand Kressbronn in Duitsland bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Bodanstraße 67
88079 Kressbronn am Bodensee
Baden-Württemberg
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
47.58639811801196, 9.58511243573659
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website