Naaktstrand Komos beach

Meer foto's (4)

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Komos Beach op Kreta/Griekenland bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: Naaktstrand Komos Beach staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk.

Algemene informatie over Naaktstrand Komos Beach

Naaktstrand Komos Beach ligt ongeveer 5 km. ten noorden van het dorp Matala vlakbij Pitsidia aan de zuidkant van Kreta.  Het lange zandstrand heeft aan het begin en einde taverna’s (niet naturistisch) waar je iets kunt gebruiken. Het naturistische deel ligt min of meer in het midden van het strand. Het strand is een plaats waar zeeschildpadden hun eieren leggen. Deze ondergrondse broeinesten worden afgezet op het strand; het is verboden deze plaatsen te verstoren. Aan het strand ligt een archeologische opgravingslocatie met de resten van nederzettingen uit o.a. uit de Minoïsche periode.

Heb jij naaktstrand Naaktstrand Komos Beach bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Matala
Kreta
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
35.0090991, 24.7601141
map Open kaart