Naaktstrand Kedros Beach Naxos

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Kedros Beach Naxos

Naaktstrand Kedros Beach ligt op het eiland Naxos, in Griekenland ten noorden van Hawaii Beach Het zandstrand is omgeven door duintjes met cederbomen en rotsen. Het strand ligt in een beschermd natuurgebied.

Rond Naaktstrand Kedros Beach ligt op korte wandelafstand Hawaii Beach en enkele baaien bij Alyko beach waar ook bloot gerecreëerd wordt.

Bij Alyko liggen de nooit afgebouwde ruïnes van een enorm hotel resort op de kliffen. De verlaten bouwsels zijn overgenomen door graffity artiesten die prachtige schilderingen hebben aangebracht in de gebouwen. Pas wel op waar je loopt want er zijn geen hekken en er zitten gaten in de betonnen vloeren.

Er zijn geen faciliteiten op dit strand.

Bereikbaarheid Naaktstrand Kedros Beach Naxos

vanuit de hoofdplaats Chora gaat er een busdienst in het seizoen langs alle kuststranden. uitstappen bij halte Alyko en in noordelijke richting wandelen. Voor informatie, routes en vertrektijden verwijzen we naar de website van de vervoerder.

Adresgegevens

Adres

843 00 Naxos
Naxos
Cycladen Eilanden
Griekenland

Navigatieadres

Google coördinaten
36.9811152, 25.3887872
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website