Naaktstrand Kalia Beach

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet
  • Toezicht
  • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Kalia Beach in Israël bezoeken? Op deze pagina vind je meer informatie over dit naaktstrand. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Kalia Beach is tegen betaling toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van dit strand. 

Algemene informatie over Naaktstrand Kalia Beach

Naaktstrand Kalia Beach ligt in het noordelijkste puntje van de Dode Zee. Een deel van dit strand is geschikt voor naaktrecreatie. Het wordt wel aangeraden om in het weekend naar het naaktstrand te komen, door de weeks is de kans groot dat je alleen ligt. Er wordt een toegangsprijs voor dit strand gevraagd.

Routebeschrijving naar Naaktstrand Kalia Beach

De meest eenvoudige weg is via Jeruzalem (30 minuten rijden). Vanuit Tel-Aviv gaat even voor Jeruzalem een bocht naar links richting Ramot, French Hill, Maale Adumim en Jericho. Rijd langs de benzinepomp van Mishor Adumim en rijd door in oostelijke richting naar Sodome en Eilat.

Heb jij foto’s van dit strand in Israël?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over deze locatie

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot: de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer informatie over het lidmaatschap.

 

Adresgegevens

Adres

West Bank
Israël

Navigatieadres

Google coördinaten
31.760961, 35.503890
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website