Naaktstrand Kalia Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Toilet
  • Toezicht
  • Verhuur ligbedden en parasols

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Wil je naaktstrand Kalia Beach in Israël bezoeken? Op deze pagina vind je meer informatie over dit naaktstrand. Allereerst goed om te weten: naaktstrand Kalia Beach is tegen betaling toegankelijk. Lees onderaan deze pagina ook de ervaringen van andere bezoekers van dit strand. 

Algemene informatie over Kalia Beach

Naaktstrand Kalia Beach ligt in het noordelijkste puntje van de Dode Zee. Een deel van dit strand is geschikt voor naaktrecreatie. Het wordt wel aangeraden om in het weekend naar het naaktstrand te komen, door de weeks is de kans groot dat je alleen ligt. Er wordt een toegangsprijs voor dit strand gevraagd.

Routebeschrijving naar Kalia Beach

De meest eenvoudige weg is via Jeruzalem (30 minuten rijden). Vanuit Tel-Aviv gaat even voor Jeruzalem een bocht naar links richting Ramot, French Hill, Maale Adumim en Jericho. Rijd langs de benzinepomp van Mishor Adumim en rijd door in oostelijke richting naar Sodome en Eilat.

Heb jij foto’s van dit strand in Israël?

Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Help anderen met jouw ervaring over deze locatie

Bijna iedereen op onze website kijkt eerst naar de beoordeling van een blootlocatie voordat ze deze bezoeken. Daarom zouden we jou willen vragen of je misschien een review over de door jou bezochte blootlocatie(s) zou willen schrijven? Wie weet help jij zo iemand bij het maken van zijn/haar keuze! Je kunt een review achterlaten onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Sluit je aan bij NFN Open & Bloot

Locatievinder BlootKompas! is een product van NFN Open & Bloot: de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken in Nederland.

Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland. Dat kan al voor € 2,50 per maand. Lees meer informatie over het lidmaatschap.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
West Bank
Israël
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
31.760961, 35.503890
map Open kaart