Naaktstrand Henderson Bay

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Henderson Bay ligt halverwege het schiereiland op de weg naar Cape Reinga. Er is een camping in Houhora, een paar kilometer verder naar het zuiden. Het is een groot en relatief winderig strand ten noorden van Houhora op weg naar Cape Reinga. Veel ruimte hier en meestal heel weinig mensen. Houd er rekening mee dat er vaak voertuigen met vierwielaandrijving op het strand zijn.

Henderson Bay is een baai op het Aupouri-schiereiland, in de buurt van de top van het Noordereiland in Nieuw-Zeeland.

Bereikbaarheid Naaktstrand Henderson Bay

Het ligt aan de oostelijke kant van het schiereiland naast de Stille Oceaan en 7 km van de Nieuw-Zeelandse State Highway 1, 66 km ten zuiden van Cape Reinga en 10 km ten noorden van Houhora. Een onverharde weg verbindt de baai met de snelweg.

Heb jij foto’s van Naaktstrand Henderson Bay in Nieuw-Zeeland
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

 

Adresgegevens

Adres

Northland
Nieuw-Zeeland

Navigatieadres

Google coördinaten
-34.751113, 173.1296332
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website