Naaktstrand Gaudalmar

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Clothing optional
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Gaudalmar is een officieel naaktstrand op minder dan 10 minuten van Malaga, dichtbij de riviermonding van de Guadalhorce, in de wijk van San Julian. Aan het begin vind je textielrecreatie, verder naar rechts naaktrecreatie. Het naaktstrand wordt veel bezocht door Spaanse families, er heerst over het algemeen een ontspannen sfeer. Nadeel: overvliegende vliegtuigen vanwege het vliegveld van Malaga. Voorzieningen ter plekke: douches, sanitair, strandbars.

Bereikbaarheid Naaktstrand Gaudalmar

Toegang: vanaf Malaga richting Torremolinos op de N-340, vervolgens San Julián-Guadalmar tot aan km-paal 232. Volg de parallelweg naast de tweebaansweg. Parkeerplaats ter plekke.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
San Julian (Malaga)
Andalucia
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
36.609874, -4.5632545
map Open kaart