Filtri di Aurisina

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

ZOMERACTIE
Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudie-producten.
Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je meteen een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt!

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Maar een paar kilometer verwijderd van Costa dei Barabari ligt het wat minder bekende Filltri di Aurisina waar ook naaktrecreatie wordt gedoogd.

Naaktstrand Filtri beach kan bereikt worden via het terras van restaurant Bellariva (zijstraat 600m voor de natuurlijke tunnel en op google te vinden) dat uitkomt op het gewone strand. Volg het strand naar rechts langs de kleine haven. Na het pad door de begroeiing en achter de golfbreker van het haventje vind je na zo’n 100m het FKK strandje. Dit kiezelstrandje heeft een (ijskoude) natuurlijke zoetwater bron die door de strandgasten gebruikt wordt om te dompelen en drankjes te koelen.

Toegankelijkheid naaktstrand Filtri beach
De route naar het strand is te doen op slippers en daarom als makkelijk te omschrijven.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Triëst
Noord Italië
Italië
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
45.7425480, 13.6666361
map Open kaart