Naaktstrand Faaborg

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Hier ligt het naaktstrand Faaborg (een van de meest bezochte stranden in Denemarken) van naturistencamping N.F. Fyn. Ga je met de auto naar dit naaktstrand, dan kan je vlakbij parkeren voor de slagboom. Via een kiezelstrandje kom je bij het naaktstrand.

Faciliteiten Faaborg

Er is een zwemsteiger aanwezig en bij de vereniging vind je een toilet. Verder zijn er geen faciliteiten bekend op dit naaktstrand.

Heb jij naaktstrand Faaborg in Denemarken bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand in Denemarken. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Denemarken

Navigatieadres

Google coördinaten
55.076885, 10.082576
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

0

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Naturistenstrandje van NF Fyn

Ik bezocht de locatie Met kinderen van 5 t/m 11 jaar

In de jaren 90 bijna jaarlijks bezocht. Het strandje is toegankelijk via het terreintje van de Naturistenverening “Fyn”. Smal kiezelstrandje. Wel een zwemsteiger die door de nv word geplaatst. Toilet op de nv. Verder geen faciliteiten. Wel gezellig.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

08 aug 2021 - Henk D

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website