Naaktstrand Erdeven-Kerminihy

7,2
Goed 1 review

Kenmerken

Algemeen

 • Aan zee
 • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Michelin kaart 63, deelkaart 1 en 11. Neem de D781. Plage de Kerminihy ligt ten noorden van het schiereiland Quiberon tussen de riviermonding van de Etel en de bunker Roche-Sèche op het strand van Kerminihy in Franrkijk.

Tussen de rivier Etel en de bunker van la Roche Sèche vindt u 500 m strand waar naturisme wordt gedoogd op basis van mondelinge toestemming van de burgemeester in juni 1983.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

7,2
  Ligging
  10
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2
7,2

Fantastische locatie.

Ik bezocht de locatie Met partner

Dit strand kan je bereiken via een voetweg vanaf een ruime parking, waar je ook een soort eco-toilet kan vinden. Het strand zelf is lang en loopt tot net voor een restant van de Atlantikwall, waar er jammer genoeg een duidelijke grens is met het geklede deel van het strand. Wij bezochten dit strand twee keer, de eerste keer wanneer het mooi weer was, de tweede keer wanneer het hard waaide en er een dik wolkendek hing. Wanneer het mooi weer is, is het vrij druk maar aangenaam vertoeven. Er zijn geen faciliteiten en het is allemaal nogal "sauvage", dus breng je eigen spulletjes en lunch mee. Toen we de tweede keer terugkwamen bij slecht weer, waren we zo goed als alleen op het strand, wat de weidse en ruwe kanten van Bretagne nog onderstreepte. De zee kan bij sterke wind wel erg wild zijn en voor ongeoefende zwemmers is het dan opletten geblazen.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  2
  Prijs / kwaliteit
  10
  Eten en drinken
  2
  Kindvriendelijkheid
  10
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  10
  Staat van het sanitair
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

27 aug 2019 - Bart

Contactinformatie

Adresgegevens
Erdeven
Morbihan
033 02 97 55 61 55
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
http://www.cnbs56.com
Navigatieadres
Google coördinaten
47.6268, -3.1976
map Open kaart