Naaktstrand Dytiko Beach

Meer foto's (4)

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang
  • Geschikt voor kinderen

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Dytiko Beach op Kreta/Griekenland bezoeken? Op deze pagina vertellen we je er alles over. Allereerst goed om te weten: Naaktstrand Dytiko Beach staat goed aangegeven en is gratis toegankelijk.

Algemene informatie over Naaktstrand Dytiko Beach

Naaktstrand Dytiko Beach (ook wel aangeven als Diskos Beach) ligt in een baai op ongeveer 1 km. ten westen van het dorpje Lentas (of Lendas) aan de zuidkust van het Griekse eiland Kreta. Het strand ten oosten van de taverna’s en studio’s is het gedeelte waar zich de meeste blote zonaanbidders bevinden. Het strand is deels een zandstrand deels met kiezels bedekt. Het strand wordt ook gebruikt door wildkampeerders.

Heb jij naaktstrand Naaktstrand Dytiko Beach bezocht?

Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Lentas
Kreta
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
34.929872, 24.912340
map Open kaart