Naaktstrand Delegyháza

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Delegyháza ligt bij de Delegyháza meren in Hongarije. Delegyhaza ligt 30 km ten zuiden van Boedapest (in de wijk Pest). De vereniging van Hongaarse naturisten heeft hier een gebied met een meer, met een mooi zandstrand. Ook bestaat hier de mogelijkheid om te kamperen. De Hongaren noemen dit de naturismehoofdstad van Hongarije.

Bereikbaarheid Naaktstrand Delegyháza

Het ligt ca. 30 km ten zuiden van Budapest (in de wijk Pest), langs de Donau, dichtbij de stad Baja aan de autoweg nr. 51.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Hongarije
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
47.2504238, 19.0988747
map Open kaart