Naaktstrand Danzig (Gdańsk)

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Zandstrand
  • Bereikbaar per OV

Beschrijving

Dit mooie zandstrand ligt vlakbij Gorki Zachodni (Stogi) en wordt omgeven door bos en duiden. Op het strand van Stogi loopt je na circa 1 km naar rechts om bij het naaktstrand te komen. Je kan ook tramlijn 8 of 13 nemen naar Stogi of buslijn 111. Je gaat tot aan de raffinaderij en loopt door het bos om op het strand te komen.

Adresgegevens

Adres

Stogi
Gda?sk
Polen

Navigatieadres

Google coördinaten
54.373211, 18.748877
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website