Naaktstrand Curracloe

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee

Beschrijving

Naaktstrand Curracloe vind je bij de plaats Curracloe in de provincie Leinster in Ierland. In dit gebied is de kustlijn één lang strand. Aan het zuidelijke eind van het strand van Curracloe ligt een bos. Het strand was het decor voor de scenes op Omaha Beach in de film ‘Saving Private Ryan’.

Discretie vereist in de weekenden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Curracloe

Naaktstrand Curracloe ligt bij het dorp Curracloe. Dat ligt ongeveer 8 kilometer/5 mijl ten noorden van Wexford-stad of 16 kilometer/10 mijl van Enniscorthy. Vanaf Wexford toegankelijk via de R471/742. Neem vanuit Enniscorthy de R744 naar Blackwater en dan naar het zuiden de L304. Laat de auto op de parkeerplaats en loop 10 à 15 minuten langs de rand van het bos. Dit afgelegen stuk van het strand is voor naturisten.

Heb jij foto’s van naaktstrand Curracloe in Ierland?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

 

Adresgegevens

Adres

Curracloe
Leinster
Ierland

Navigatieadres

map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website