Naaktstrand Cayo Largo del Sur

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Clothing optional
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

  • Eetgelegenheid
  • Verhuur ligbedden en parasols

Beschrijving

Naaktstrand Cayo Largo del Sur betreft eigenlijk verschillende stranden op een prachtig Cubaans eiland, zo’n 80 kilometer ten zuiden van het hoofdeiland Cuba. Cayo Largo del Sur is 28 kilometer lang en 3 kilometer breed en kent meerdere stranden die geschikt zijn voor naaktrecreatie. Een relatief ongerept eiland voor de natuurliefhebber, ver van de drukte en het massatoerisme. Aan de zuidkant beslaan de zandstranden met kristalhelder water zo’n 20 kilometer van de kustlijn. Het noorden bestaat uit moeras en mangrove. Er is geen officieel naaktstrand, maar al sinds de jaren 80 weten naturisten dit eiland te vinden.

Bereikbaarheid Naaktstrand Cayo Largo del Sur

Cayo Largo del Sur heeft een internationale luchthaven waarop ook binnenlandse vluchten vanuit Havana aankomen. Je kunt op het eiland verblijven in één van de hotel/resorts aan de kustlijn. De makkelijkst te bereiken ’toegestane’ zones voor naaktrecreatie liggen vaak aan de uiteinden van de stranden van sommige (niet-naturistische) hotels zoals: Sol Cayo Largo, Sol Pelicano, Villa Lindamar, Hotel Playa Blanca, Villa Natura.

Naast deze stranden lenen ook andere rustiger gelegen stranden zich goed voor naturisme, bijvoorbeeld Playa Paraiso.

Adresgegevens

Adres

Cayo Largo
Cuba
Cuba

Navigatieadres

Google coördinaten
21.600344044211077, -81.56096108293148
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website