Naaktstrand Cape Tribulation

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Cape Tribulation ligt in een gebied dat erg populair is bij backpackers en aangezien velen van hen uit Europa komen, waar naaktstranden alledaags zijn, is het niet ongebruikelijk om topless en naakte zwemmers tegen te komen in dit gebied. De meest geaccepteerde naaktbadplaats is echter de derde baai als je langs het strand naar het noorden loopt. Dat is Cape Tribulation.

Bij North Cape Tribulation kun je geïsoleerd kamperen waar het regenwoud de zee ontmoet. Er zijn weinig voorzieningen en al je benodigdheden moet je zelf meebrengen. Kleding op deze camping is onofficieel optioneel.

Bereikbaarheid Naaktstrand Cape Tribulation

Reis vanuit Cairns ongeveer 76 km noordwaarts naar Mossman en vervolgens nog eens 37 km naar Daintree. Steek de Daintree River over met de veerboot en volg deze weg nog 50 km naar Cape Tribulation. De weg is begaanbaar voor conventionele voertuigen, behalve na hevige regenbuien, die natuurlijk vrij vaak voorkomen. Je kunt veel beter reizen in een auto met vierwieldrive.

 

Adresgegevens

Adres

Cairns & North
Queensland
Australie

Navigatieadres

Google coördinaten
-16.07927 , 145.47166
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website