Naaktstrand Calanque of Athénors

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Calanque of Athénors

Het strand van Calanque of Athénors bevindt zich in Athénors Cove, Ensuès la Redonne, Frankrijk, tussen de haven van Redonne en de baai van Figuières. Het strand is bedekt met kiezels en staat bekend om zijn wilde omgeving, kenmerkend voor de Côte Bleue. Hoewel het water puur is, worden zwemschoenen aanbevolen vanwege de aanwezigheid van zee-egels. Het strand is deels textiel en deels een naaktstrand.

Aan het einde van het strand is het naaktgedeelte dat een populaire plek voor naturisten is. De Calanque of Athénors is een unieke en prachtige strandervaring voor degenen die willen genieten van de natuurlijke omgeving van de Côte Bleue.

Heb jij Naaktstrand Plage des Anthénors bezocht?

Wil je je ervaringen delen met andere leden door een review achter te laten? Misschien heb je ook geschikte foto’s van dit strand die wij op BlootKompas! mogen gebruiken? Mail ze naar info@blootkompas.nl

Adresgegevens

Adres

Ch des Athénors
13820 Ensuès-la-Redonne
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.3313057, 5.2034107
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website