Naaktstrand Cala Macarelleta

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Beschutte ligging
  • Geschikt naaktstrand
  • Gratis toegang

Faciliteiten

  • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Cala Macarelleta is een fijn wit zandstrand met turquoise en kristalheldere water. Het is een van de drukst bezochte naaktstranden op Menorca. Vooral in het hoofdseizoen is het moeilijk om een plek te vinden waar je je handdoek kunt leggen op het overvolle strand. Het strand heeft verder weinig voorzieningen.

De bereikbaarheid van naaktstrand Cala Macarelleta?

Te voet is het maagdelijke strand in 10 minuten wandelen te bereiken vanaf strand Macarella. Daarom is het strand niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, of met kleine kinderen.

 

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
07750 Ciutadella de Menorca
Menorca
Balearen
Spanje
Navigatieadres
Google coördinaten
39.9361559, 3.9348364
map Open kaart