Naaktstrand Cala Fonda

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Beschutte ligging
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Cala Fonda ligt aan de Spaanse kust in de Provincie Catalonië, vlakbij de stad Tarragona. Het naaktstrand, ook bekend als Waikiki 1 en als Platja de l’Arboçar, ligt in een schilderachtige baai die populair is bij naturisten. Naastgelegen strand is Waikiki 2 of eigenlijk Naaktstrand Playa de Calabecs

Bereikbaarheid Naaktstrand Cala Fonda

Naaktstrand Cala Fonda is te bereiken vanaf Playa de la Mora naar het westen. Bij het grote bord waar ‘naturista’ op staat loop je naar beneden. Volg het paadje. Het is een beetje steil.

Heb jij Naaktstrand Cala Fonda in Spanje bezocht?

Dit is de informatie die we hebben over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van dit naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Carrer Via Augusta 241-243
43007 Tarragona
Catalonië
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
41.12913572508103, 1.32848459793787
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website