Naaktstrand Cala Desnuda

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Naaktstrand Cala Desnuda ligt direct ten zuiden van Mazarrón aan een ruig en mooi stuk kust waar de bergen de zee ontmoeten. En er zijn veel baaien (calas) in dit gebied. Ten westen van Bolnuevo (hoort bij Mazarrón), ligt een 3 kilometer lang stuk kust met acht baaien.

De twee baaien die het dichtst bij Bolnuevo liggen – Piedra Mala en Rincón – worden vooral bezocht door mensen met badkleding, ook al noemen sommige bronnen ze ze als naaktstrand. In de andere zes baaien vind je wel veel naaktrecreanten.

Playa de la Cueva de los Lobos is de derde van de acht baaien, van oost naar west. Deze is het meest druk.

Naaktstrand Cala Desnuda

Je kunt makkelijk alle baaien verkennen, met de auto of te voet. Parkeren bij elke baai is direct naast het strand en de wandelafstand van de meest oostelijke baai (Cueva de los Lobos) naar de meest westelijke (Barranco Ancho) is ongeveer 2 kilometer.

Adresgegevens

Adres

Mazarron
Murcia
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
37.5619, -1.3291
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website