Naaktstrand Bisonbaai

8,3
Zeer goed 2 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Grasveld
 • Zandstrand
 • Natuurwater
 • Bereikbaar per OV
 • Parkeren op < 1 km

Faciliteiten

 • Toilet

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Een smalle strook zand langs een doodlopende zijarm van de Waal. Water is 1 tot 3 meter diep. Het terrein ligt in een weidegebied van een aantal hectares groot met enkele verspreide boomgroepen. Het is particulier terrein in het beschermde natuurgebied de Ooijpolder. Weinig beschut, wel schaduw van een aantal hoge bomen.

Toegang en bereikbaarheid Naaktstrand Bisonbaai:

Bus Nijmegen-Millingen via Ooij, halte in het dorp op circa 1,5 km vanaf het terrein. Per fiets of auto van Nijmegen richting Kleef (N325) en meteen linksaf richting Ooij of ter hoogte van
het dorp Beek de St. Hubertusweg in richting Ooij tot aan de Erlecomsedam (=Waaldijk) voorbij het dorp. Stallingsgelegenheid voor fietsen op 250 meter.

Parkeerruimte Naaktstrand Bisonbaai:
is beperkt, in het zomerseizoen op een apart weiland tegen betaling. Op de dijk zelf geldt een parkeerverbod. Gehele jaar toegankelijk. Het toegangspad kan moeilijk begaanbaar zijn en
soms moet men over een hekwerk heen of langs vee.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

8,3
  Blootvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  6
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9,5
  Kindvriendelijkheid
  6
8

Prachtige plek met loslopend vee (paarden en koeien). Veel plekjes met privacy. Gewoon goed om naakt te zonnen. Er zijn ook strandjes die direct aan de Waal liggen met prachtig rivierzand. Er zijn verder geen faciliteiten. Een aanrader!

  Blootvriendelijkheid
  8

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  9

22 jul 2018 - peter

8,7

Het naaktstrand ligt achterin, voorbij het kinderstrand vooraan, daarna voorbij het studentenstrand halverwege. Er is een cafeetje aan de dijk waar men kan eten en drinken en naar de wc. Op het strand zelf is geen wc, dus naar het cafeetje of achter de struiken aan de achterkant. De mensen zijn erg net en er zijn altijd vaste gasten/mensen aanwezig die de boel in de gaten houden en schoon houden. Alleen moet je niet raar opkijken als er verdwaalde in badkleding geklede studenten toch op het naaktstrand liggen.

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  6
  Eten en drinken
  10

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  6

21 jun 2016 - liefhebber

Contactinformatie

Adresgegevens
Ooijsebandijk - Erlecomsedam
Ooij
Gelderland
Nederland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
51.86891, 5.93116
map Open kaart