Naaktstrand Baie de Bonporteau

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Geschikt naaktstrand

Beschrijving

Strand in de baai van Bonporteau tussen de twee punten van Douane en Canadel. Het strand werd goedgekeurd door het gemeentelijk besluit. Het water is schoon en het uitzicht is er prachtig. Er zijn geen schaduwplekken.

Om toegang te krijgen tot het naaktstrand van de baai van Bonporteau neem je vanaf l’Escalet de Cartaya Avenue en parkeer je aan het eind in de parkeergarage. Neem vervolgens het kustpad naar het strand.

 

Adresgegevens

Adres

83350 L'Escalet - Ramatuelle
Var
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
43.180142, 6.639870
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie