Naaktstrand Baie de Bonporteau

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Strand in de baai van Bonporteau tussen de twee punten van Douane en Canadel. Het strand werd goedgekeurd door het gemeentelijk besluit. Het water is schoon en het uitzicht is er prachtig. Er zijn geen schaduwplekken.

Om toegang te krijgen tot het naaktstrand van de baai van Bonporteau neem je vanaf l’Escalet de Cartaya Avenue en parkeer je aan het eind in de parkeergarage. Neem vervolgens het kustpad naar het strand.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83350 L'Escalet - Ramatuelle
Var
Frankrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
43.180142, 6.639870
map Open kaart