Naaktstrand Baie de Bonporteau

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Geschikt naaktstrand

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Strand in de baai van Bonporteau tussen de twee punten van Douane en Canadel. Het strand werd goedgekeurd door het gemeentelijk besluit. Het water is schoon en het uitzicht is er prachtig. Er zijn geen schaduwplekken.

Om toegang te krijgen tot het naaktstrand van de baai van Bonporteau neem je vanaf l’Escalet de Cartaya Avenue en parkeer je aan het eind in de parkeergarage. Neem vervolgens het kustpad naar het strand.

 

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
83350 L'Escalet - Ramatuelle
Var
Frankrijk
Navigatieadres
Google coördinaten
43.180142, 6.639870
map Open kaart