Naaktstrand Arenal de Sonobia

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang

Beschrijving

Naaktstrand Arenal de Sonobia is een klein, gemengd strand, een diepe halve maan van slechts 100 meter breed, gelegen aan een kleine baai, met een indrukwekkende berg die oprijst vanaf de westkant en een kleinere heuvel aan de oostzijde. Hoewel naaktheid hier goed ingeburgerd is, is textiel vaak de meerderheid.

Bereikbaarheid Naaktstrand Arenal de Sonobia

Parkeren is bovenop de heuvel aan de oostkant van het strand, waar verschillende steile paden naar het strand afdalen. Je kunt ook in Sonabia parkeren en een langer maar veel rustiger pad naar het strand nemen. Toegang: via de autoweg vanaf Castro-Urdiales richting Santander, afslag Orinion/Sonabia. In Sonabia, het pad links.

Adresgegevens

Adres

Liendo/Castro-Urdiales
Cantabria
Spanje

Navigatieadres

Google coördinaten
43.4121, -3.3353
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website