Naaktstrand Aquadulce

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Aguadulce is het mooiste strand aan de oostkust van Gran Canaria en een van de beste kleine stranden van het eiland.

Met 200 meter goudkleurig zand, helder turkoois water en een zandduin erachter, is Aguadulce in Telde prachtig. Het is zelden druk en vaak heb je het voor jezelf; veel mensen vermijden het omdat het de reputatie heeft winderig te zijn. Het kan zijn, maar het is de moeite waard om te controleren, want op de juiste dag is het een prachtig strand. Naaktrecreatie vindt plaats aan de oostkant dit strand bij de kleine zandstenen klif.

Dit strand heeft geen faciliteiten behalve vuilnisbakken en zelfs Tufia heeft geen openbare toiletten en slechts af en toe een chiringuito-snackbar. Het hele gebied is een natuurgebied en er mag niet gebouwd worden. Tufia zelf vecht voor zijn bestaan ​​aangezien het illegaal is gebouwd.

Bereikbaarheid Naaktstrand Aquadulce

Naaktstrand Aguadulce ligt direct naast het dorp Tufia en het strand aan de oostkust. Neem de afslag El Goro als je vanuit de resorts naar het noorden rijdt en dan de eerste afslag op de rotonde. Volg de weg naar Tufia en parkeer aan het einde van de weg bij het dorp. Loop naar het noorden en je ziet het strand binnen een minuut. Het openbaar vervoer rijdt niet naar Tufia.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Gran Canaria
spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
27.963734, -15.381872
map Open kaart