Naaktstrand Angermunder See

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Clothing optional
  • Natuurwater

Beschrijving

Naaktstrand Angermunder See bij Düsseldorf is geen officieel zwemwater en ook met de auto zeer moeilijk te bereiken. Je moet parkeren bij het meer in het kleine stadje Angermund en dan ongeveer 20 minuten naar het meer lopen. Ondanks deze nadelen is het baden hier op mooie zomerdagen levendig, waarbij naaktrecreatie vooral plaatsvindt op de oostoever, terwijl textielers eerder op de noordoever te vinden zijn.

Meer over Naaktstrand Angermunder See

Het hele onofficiële naaktstrand op de oostelijke oever bestaat uit verschillende kleine ligweiden gescheiden door struiken, bomen bieden goede privacy en een besloten sfeer. Er zijn geen sanitaire voorzieningen of plekken om te stoppen voor een drankje bij Angermunder See.

Meer informatie lees je op deze website.

Adresgegevens

Adres

Düsseldorg
Nordrhein-Westfalen
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
51.19.02.6 , 6.47.03.2
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie