Naaktstrand Ängelholm

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Bereikbaar per OV
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen
  • Huisdieren welkom

Beschrijving

Naaktstrand Ängelholm ligt net buiten Ängelholm bij Skälderviken met een prachtig zandstrand en zandduinen. Het strand, met fijn zand maar er kunnen ook veel schelpen liggen, grenst aan het natuurpark Kronoskogen. Als het winderig is kun je in een duinpan uit de wind te liggen. Op het licht glooiende strand kunnen kinderen zich vermaken, en de zee is gemakkelijk toegankelijk om in te zwemmen. Wel alert zijn op eventuele stromingen.

Bereikbaarheid Naaktstrand Ängelholm

Volg de borden richting het strand door de plaats Ängelholm naar de kust bij de niet-naturistische Råbocka Camping waar een grote parkeerplaats is. Loop vanaf hier naar het strand en volg de kust naar het zuiden. Nadat u het fort bent gepasseerd, staat een bord dat het begin van het 400 meter lange naaktstrand markeert.

Heb jij Naaktstrand Ängelholm in Zweden bezocht?

Helaas hebben wij niet meer informatie over dit naaktstrand. Ben jij er geweest en heb je meer informatie voor BlootKompas!? Of heb je misschien zelfs foto’s van het naaktstrand? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Råbockavägen 101
262 53 Ängelholm

Navigatieadres

Google coördinaten
56.247720277333684, 12.824497662865909
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website