Naaktstrand Almadabra

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naaktstrand Almadabra ligt bij Cala Almadraba en dat is een klein zandgebied naast de stad Benidorm. Het strand behoudt al jaren zijn blote karakter ondanks de nabijheid van de levendige stad en de nabijheid van een voetpad dat wordt bezocht door sporters.

Bereikbaarheid Naaktstrand Almadabra

Je vindt het naaktstrand nabij Rincón de Loix aan de oostkant van Benidorm. Neem aan de uiterste oostkant van het Levantestrand, de laatste zijstraat links, daarna de eerste rechts, de Calle Alcalde Manuel Catalan Chana. Zodra de weg, bij Gemelos 28 scherp naar links gaat, zie je rechts naast de weg een breed betonnen pad/muur. Die volg je, dan kom je vanzelf bij een pad dat naar beneden voert.
Een tweede mogelijkheid is de weg verder volgen, tot aan het uitkijkpunt aan de andere zijde van het strandje. Daar lopen diverse paden naar beneden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Benidorm
Spanje
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
38.5284402, -0.1075209
map Open kaart