Naaktstrand Alinda

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
  • Gratis toegang

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Bijzonderheden Naaktstrand Alinda

Naaktstrand Alinda is een klein strandje bij het dorpje Alinda op het eiland Leros in Griekenland. Het strandje heeft een gemengde zand- rots bodem. Bij de paar kleine bomen kun je wat schaduw opzoeken.

Bereikbaarheid Naaktstrand Alinda

Het naaktstrand van Alinda vind je aan het einde van de weg langs de kust in noordelijke richting. Er zijn enkele bars en een taverna met terrassen langs de zee. Bij het laatste terras moet je de trap af naar het strand en loop je ongeveer 100 meter over en langs de rotsen en sommige stukken door het water naar het naaktstrandje. Je kunt ook de weg omhoog volgen en ook de rotsen afdalen, maar dat is nogal steil. De beste plek om de zee in te gaan is aan de rechterkant van de rotsen in het water. Daar is het een paar meter zanderig en makkelijk te betreden.

 

Heb jij foto’s van dit strand die wij mogen gebruiken voor op Blootkompas? Wij ontvangen ze graag! Stuur ze met een beschrijving naar info@blootkompas.nl

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
854 00 Alinda
Leros
Dodecanese Eilanden
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
37.169826, 26.851117
map Open kaart