Naaktstrand Ada Cinganlija

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Officieel naaktstrand
  • Zandstrand
  • Natuurwater
  • Bereikbaar per OV

Beschrijving

Naaktstrand Ada Cinganlija is het enige officiële naaktstrand in Servië en ligt in Belgrado aan het meer. Het maakt deel uit van het grote openbare recreatiecentrum genaamd Ada Cinganlija. Met de auto is het ongeveer tien minuten rijden van de binnenstad van Belgrado. Het is een mooi en lang zandstrand, het naaktstrand is gescheiden van het textielstrand. Er is ruimte genoeg om te wandelen.

Route naaktstrand Ada Cinganlija

Vertek in de richting van Belgrado Fair en volg naar de Obrenovac weg. Houdt de rechterkant van de straat nauwlettend in de gaten kijk uit naar borden van het Ada Cinganlija meer. Van daaruit kun je de Ada-trein nemen (stap af aan de halte nr. 11). Je kunt het strand bereiken met het openbaar vervoer, bus nr. 92 – de bus vertrekt aan het centraal station van Belgrado. Het heldere water en de prachtige natuur zijn een teken dat je er bijna bent.

Heb jij foto’s van naaktstrand Ada Cinganlija in Servië?
Ben jij op dit naaktstrand geweest en heb je geschikte foto’s voor BlootKompas!? Deel het met ons via info@blootkompas.nl. Alvast bedankt!

Adresgegevens

Adres

Belgrado
Servië

Navigatieadres

Google coördinaten
bg: N44°47'00'', lg: E20°24'00''
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website