Murrigal Nature Retreat

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Naturistenterrein Murrigal – het aboriginal woord voor ‘zwarte slang’ – ligt 17 kilometer ten zuiden van Tully. Het ligt in de tropische omgeving van Mission Beach. Indien je met het openbaar vervoer wilt komen, kan je in overleg door een van de eigenaars worden opgehaald. Aangesloten bij de ANF.

Faciliteiten en mogelijkheden
Recreatieruimte met keuken en wasmachine, doucheruimte, vijver, verhuur van caravan, tropische tuin, kampeerplaatsen, zwembad.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
26 Bruce Highway
4854 QLD Murrigal
Australië
Contact
E-mail
murrigal@bigpond.com
Telefoon
+61 (0)740665589
Website
http://www.naturistdirectory.com/Australia/
Navigatieadres
Google coördinaten
-18.06291, 145.9079
map Open kaart