Murrayglade (Auckland Sun Club)

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Murrayglade is het terrein van de Auckland Sun Club. Het ligt te midden van de Waitakere Ranges, op ongeveer 30 minuten van Auckland. Let op: onderstaande GPS-gegevens zijn de gegevens van het dichtstbijzijnde dorpje en niet de gegevens van het terrein zelf. Neem voor de exacte locatie per telefoon of e-mail contact op met de club.

Faciliteiten en mogelijkheden
Zonneweide, kampeerplaatsen voor tent, caravan en camper (met en zonder elektriciteit), minitennisbaan, jeu de boulesbaan, verhuur van een driepersoons huisje, kinderspeelplaats, sauna en jacuzzi, zwembad, peuterbad, barbecueplaats, recreatieruimte met keuken, openhaard, pooltafel, darts en tafeltennis.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
West Coast Rd, 755a
257 Oratia
Nieuw-Zeeland
Contact
E-mail
asc@gonatural.co.nz
Telefoon
+64 (0)98149973
Website
http://www.gonatural.co.nz/ASC
Navigatieadres
Google coördinaten
-36.90991, 174.65071
map Open kaart