Mokoroa Falls

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De watervallen liggen (geografisch gezien) halverwege de nederzetting van Murawai Beach en Waitakere Village (township) ten westen van Auckland. (Om hierheen te rijden, neemt u de Wairere Rd, en hierna de Horsman Rd tot het einde).

Loop voor ongeveer 30 min op het goed aangegeven pad. Er zijn verschillende paden om over te wandelen, inclusief een die langs de beek loopt.

Adresgegevens

Adres

Waitakere
0782 Auckland
Australië

Navigatieadres

Google coördinaten
-36.835946, 174.471917
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website