Mirante do Paraíso

6,3
Voldoende 2 reviews
Meer foto's (13)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Mirante do Paraíso (‘het paradijselijke uitzicht’) is een luxe complex op een heuvel op 80 kilometer van São Paulo. Het biedt een schitterend uitzicht op het Repressa de Jaguari meer. In de omgeving kan goed worden gewandeld.

Er worden zowel huisjes (eventueel met tv) als kampeerplaatsen verhuurd, maar het is alleen in het weekend geopend. Huisdieren zijn niet toegestaan. Alleenstaanden zijn helaas niet welkom. Aangesloten bij de FBRN.

Faciliteiten en mogelijkheden
Restaurant voor ontbijt, lunch en diner. Bar, volleybal- en voetbalveld, peuterbad, zwembad, speelweide, recreatieruimte met biljart, bordspellen en DVD’s, sauna, jacuzzi, massagesalon. Het is niet toegestaan eigen levensmiddelen mee te nemen. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een plafondventilator.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,3
  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  6
  Zwemmen
  6
  Hygiëne
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Prettig Bloot recreëren
  8

Mirante do Paraíso gesloten

Ik bezocht de locatie Alleen

Mirante do Paraíso is vanaf 2021 geen naturisten terrein meer. Brazilië is daarmee een unieke locatie om ongestoord bloot te recreëren kwijt. Het terrein lag om bereikbare afstand van São Paulo en Campinas. Jammer... maar het was te verwachten. Wij denken dat de corona crisis die in Brazilië buitengewoon toeslaat de doorslag heeft gegeven. Groet, T. Jansen

18 mrt 2021 - fam Jansen

6,3

Over de top, maar goed dat het er ( nog steeds) is.

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij hebben in feb.2018, 1x en Jan. 2019, 2 x Mirante do Paraíso bezocht. Het terrein wordt beheerd door een ouder echtpaar dat zijn best doen om het de gasten naar de zin te maken. Het terrein en faciliteiten ligt op een heuvel en het uitzicht is inderdaad paradijselijk. Ook dit terrein is alleen in de weekends open en de prijzen zijn inclusief maaltijden. Er is ook dagbezoek mogelijk. Itt wat op deze website staat, zijn alleenstaanden vlgs. ons welkom. (gesproken). Tijdens ‘onze’ weekends waren er ca. 10 Bezoekers waarvan enkelen een huisje hadden gehuurd . Hierboven wordt een hele trits aan faciliteiten genoemd, maar daar is nogal wat op af te dingen. Toch, als wij weer in Brazilië zijn (vakantie en familie bezoek) gaan we zeker weer naar Mirante om er bloot te kunnen recreëren. En eigen vervoer, geleend of gehuurd) is noodzakelijk. Wie van plan is om Mirante do Paraíso te bezoeken, kan ons mailen. Adres via NFN (echtpaar, Brazilië kenners, remigranten)

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  6
  Prijs / kwaliteit
  6
  Eten en drinken
  6
  Zwemmen
  6
  Hygiëne
  4
  Staat van het sanitair
  4
  Prettig Bloot recreëren
  8

16 mei 2019 - Fam. Jansen

Contactinformatie

Adresgegevens
São Paulo
Brazilië
Contact
E-mail
mirantedoparaiso@terra.com.br
Telefoon
+55 1984442871 / +55 1199984-9309
Website
http://www.mirantedoparaiso.com.br
Navigatieadres
Google coördinaten
-23.19941, -46.12053
map Open kaart