Lübecker Sport- und Naturistenverein

7,1
Goed 4 reviews
Meer foto's (11)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Eenvoudig verenigingsterrein (4,5 ha) dat zich middenin en natuurgebied bevindt. De steden Lübeck en Travemünde liggen op korte reisafstand.Geopend van mei tot september. Honden zijn aangelijnd toegestaan. INF/NFN-kaart verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen voor voornamelijk caravans en campers, warm en koud water, barbecueplaats en telefoon.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,1
  Ligging
  9,3
  Faciliteiten
  4
  Prijs / kwaliteit
  6
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8,7
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  9
  Eten en drinken
  6
7,4

Natuur en rust

Ik bezocht de locatie Met partner

Wij zijn hier nu twee maal onze vakantie begonnen. heerlijk om tot rust te komen. eenvoudig, geen Electra, geen wifi. Douche uitkijkend op de bossen. heerlijk gewandeld en gezwommen in in de bron. Koud water met kroos. natuurlijker kan niet. Op de fiets naar Lubeck. gemutlich en mooi om te zien. Aardige beheerder. Het terrein is moeilijk te vinden. We reden met de camper dwars door het bos over kleine paadjes. Bleek dat camping bezoekers ontheffing hadden. Toen wij er waren was er alleen de beheerder met familie.

  Ligging
  10
  Faciliteiten
  4
  Prijs / kwaliteit
  6
  Zwemmen
  8
  Hygiëne
  8
  Staat van het sanitair
  6
  Prettig Bloot recreëren
  10

29 jun 2020 - Ewout Muntz

8

Gevonden met aanwijzingen van Klaas en Aly. Waanzinnige omgeving, helaas niemand aanwezig. Telefoon wordt ook niet opgenomen. Poort en route behoorlijk dichtgegroeid. Het lijkt als of er al een tijdje niemand is geweest. Net als de website (Flash).

  Ligging
  8

20 aug 2018 - Guido

8,5

We gingen voor 4, maar bleven 7 nachten met onze tent. Kregen gas voor onze koelkast, want er is alleen zonnestroom. Paradijsje in het bos, we hadden een zonnige grote weide voor ons alleen. Laat het kroos je niet afschrikken voor een bad. Het is geweldig schoon fris water!! Zeer vriendelijke mensen die graag gasten ontvangen. Op de fiets ben je in 20 minuten in het schitterende en vriendelijke centrum van Lubeck, waar je meerdere dagen kunt rondkijken. Maar vergeet ook Wismar en Schwerin (slot) niet! Of de vele badplaatsen aan de Oostzee. Navi: steek bij "heiweg 120" de weg over naar de parkeerplaats in het bos. De boom kun je zelf weghalen. rijd ongeveer 600 m door tot fietsbord en ga daar linksaf. Daarna nog 1 x rechts en je komt voor het hek. Wel aanmelden, want soms ben je de enige op het terrein. Winkelcentrum? vanuit het bos rechts na 2 km (Familia en Aldi).

  Ligging
  9
  Eten en drinken
  6
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  10

26 jul 2015 - Klaas en Aly

8,7

Een klein terrein midden in het bos. Daardoor moeilijk te vinden maar als je belt wordt je gegidst. Er staan maar een paar caravans. Vriendelijke mensen die blij zijn met gasten. Nauwelijks voorzieningen, geen stroom (wordt wel over nagedacht), geen spoelbakje en alleen warme douches als de zon geschenen heeft. Maar o zo mooi, we hebben tussen het kroos gezwommen, je kunt op het terrein wandelen en wie weet kom je een ree tegen.

  Ligging
  10
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  7

05 sep 2014 - Jannie Oskam

Contactinformatie

Adresgegevens
Postfach 1366
23503 Lübeck
Schleswig-Holstein
Duitsland
Contact
E-mail
fkk.luebeck@gmx.de
Telefoon
+49 (0)1786243598
Website
http://www.fkk-luebeck.de
Navigatieadres
Google coördinaten
53.86419, 10.76144
map Open kaart