Lough Greeny

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Lough Greeny is een meer met drie kleine zandstranden. Het eerste strand wordt gebruikt als picknickplaats. Het tweede strand is te bereiken door het pad te volgen langs de rechteroever van het meer. Het derde – verborgen – strand is te bereiken door een ondiep gedeelte van het meer over te steken. Ideaal voor naturisme en veilig voor kinderen.

Let op: Dit is een gedoog locatie. Wees discreet en gebruik je gezond verstand. Officieel is het in Ierland niet toegestaan om bloot te zijn op een plek waar andere mensen je kunnen zien, zelfs niet in je eigen tuin.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Flagmount
Connaught
Ierland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
52.9886685, -8.647608499999933
map Open kaart