Liverpool Sun & Air Society

Meer foto's (7)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Het terrein van de Liverpool Sun & Air Society is 4 hectare groot en gelegen in het midden van een bosrijk gebied. De vereniging staat bekend om de vriendelijkheid van zijn leden.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Het terrein is het hele jaar door geopend, maar bezoekers worden verzocht om van tevoren contact op te nemen, zodat iemand je kan verwelkomen. Het terrein is zeer geschikt voor mindervaliden.

Faciliteiten en mogelijkheden
De vereniging heeft moderne faciliteiten waaronder een luxe keuken, en horecagelegenheid die tijdens de georganiseerde activiteiten wordt gebruikt. In het clubhuis is een ruimte voor het spelen van een spelletje darts, tafeltennis, pool en snooker. Wifi.

Voor later op de avond kan er gebruik gemaakt worden van de dansvloer. Ook is er een sauna en een jacuzzi aanwezig. De vereniging heeft een aantal sportvelden waaronder een petanquebaan, een volleybalzaal. De Liverpool Sun & Air Society organiseert veel activiteiten voor haar leden. Gasten worden van harte uitgenodigd overal aan deel te nemen.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Fox's Bank Lane
L35-3ST Whiston
North West
Engeland
Contact
E-mail
secretary@lsas.org.uk
Telefoon
+44 (0)1967884448
Website
http://www.lsas.org.uk
Navigatieadres
Google coördinaten
53.396869, -2.784193
map Open kaart