Lichtbund Unterweser e.V.

Meer foto's (4)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

De vereniging is opgericht op 1957/01/07 en heeft een ongeveer 4,5 hectare camping in de stad Ship dorp aan de rand van Bremerhaven, waar u 50 caravan / camper of tent ruimte royaal verkaveld land.

Sport- en voetbalvelden voor volleybal, badminton, petanqué, ring en tafeltennis zijn beschikbaar voor kampeerders en bezoekers. Afkoelen biedt een prachtig 25-meter lang natuurlijk zwembad.

Sociale rondes vinden onder andere plaats in onze gedeelde hut met een grote barbecue.

De site is een gecultiveerd heidelandschap dat zelf is gebouwd en wordt onderhouden door de leden. Gedomineerd door bomen, struiken en natuurlijk, met gras begroeide paden, biedt ideale mogelijkheden voor nudisme en familie sport om de gestresste mensen geven in onze gehaaste, onrustige tijd, op vakantie, in het weekend en in zijn vrije tijd herstel.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Sellstedter straße 77
D-27619 Schiffdorf
Niedersachsen
Duitsland
Contact
E-mail
karlheinz.thuem@web.de / lbu-bremerhaven@t-online.de
Telefoon
+49 (0)4706454 / (0)1716461276
Website
http://www.lbu-bremerhaven.de
Navigatieadres
Google coördinaten
53.52604, 8.65997
map Open kaart