Les Saumonards

Kenmerken

Algemeen

  • Aan zee
  • Geschikt naaktstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Ruim en schoon zandstrand met uitzicht op fort Boyard. Hier is naturisme op een stuk van 500 meter strand toegestaan op basis van gemeentelijke verordening van 30/01/2003. Het strand wordt niet bewaakt. Naaktstrand ligt op 200 meter lopen vanaf parkeerplaats.

Route
Michelin kaart 71, deelkaart 13. Je neemt de D126 naar Boyardville, daarna naar Pointe des Saumonards. Hier vindt je de gemeentecamping (camping municipal) en het fort, een parkeerterrein en een EHBO-post. Je loopt 10 minuten naar het noorden, linksaf.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
St. Georges d'Oleron
Cantal
Frankrijk
Contact
E-mail
cnc1617@orange.fr
Telefoon
Website
www.plages17naturisme.fr
Navigatieadres
Google coördinaten
45.989700, -1.265858
map Open kaart