Les Haies

7,3
Goed 3 reviews

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Ledenvoordeel

 • Korting op overnachtingen bij campings en accommodaties
 • Korting op activiteiten zoals workshops
 • Korting op de entree bij sauna’s en zwembaden

Wil je ook profiteren van deze unieke voordelen die deze accommodatie biedt? Klik dan hieronder en word lid! Dat kan al voor €2,50 per maand!

Lid worden

Beschrijving

Les Haies is een verenigings- en familieterrein van 4 hectare dat in het hart van de Vogezen ligt. De vereniging organiseert uitstapjes naar de sauna en het zwembad, maar ook een groot aantal andere activiteiten. Het terrein is geschikt voor mindervaliden. De NFN/INF-pas is verplicht.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

7,3
  Prettig Bloot recreëren
  7,5
  Ligging
  7,5
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  5
6

Een stuk omgereden. Helaas geen electra en geen drinkwater. kon dit ook niet van te voren nakijken. Hebben een andere camping opgezocht' mvg Theo

  Prettig Bloot recreëren
  6

10 sep 2018 - steen

8

Toevallig vierde de club haar 50-jarig bestaan in het weekend dat wij arriveerden en dat werd volop gevierd met gezamenlijke maaltijden, een sport- en spel programma en een dansavond toe. Wij als enige bezoekers mochten met alle activiteiten mee doen en we werden beschouwd als tijdelijke clubleden. Omdat er vertegenwoordigers waren van diverse naturisten verenigingen was er tevens de jaarlijkse strijd om de wisselbeker op Les Hayes georganiseerd. Ik werd ingedeeld bij de noordelijke groep omdat die 1 man te kort kwamen. En natuurlijk won de noordelijke groep. Na het weekend vertrok iedereen weer met achterlating van het overgebleven drinkwater. Alles ging in onze tank. Iedere dag kwam er wel iemand om het terrein te onderhouden en om te kijken of het goed ging met ons. Een heerlijk rustig terrein met een zeer vriendelijke sfeer. Alleen de koude douche 's morgens was even wennen. Water halen bij de benzinepomp. De elektriciteit hebben we niet gemist. De omgeving is prachtig, de Route des Cretes moet je gereden hebben.

  Ligging
  9
  Kindvriendelijkheid
  9
  Hygiëne
  5
  Prettig Bloot recreëren
  9

26 aug 2014 - Cora

6

Het is "the garden of Eden". Zonder elektriciteit en of drinkwater. Wel is er stromend koud regenwater. Overdag zorgen naturisten er voor hun tuin en 's avonds gaan ze naar huis. 's avonds en 's nachts is het hek gemakkelijk te openen door de plaatselijke jeugd die bij het zien van onze tent verdween. Dit gluren gaf mij een onrustig gevoel die nacht dus de volgende ochtend zijn we toch doorgetrokken. Wel voordelig 5 euro pppn.

  Ligging
  6

16 aug 2014 - marina

Contactinformatie

Adresgegevens
Rue des Primeveres
F-88000 Deyvilliers
Lorraine
Frankrijk
Contact
E-mail
cs-vosges@wanadoo.fr
Telefoon
+33 (0)329312981
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
48.209645, 6.513451
map Open kaart