Le Chapinan

6,5
Goed 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Verenigingscamping

Beschrijving

De Club du Soleil Savoie Nature is een vereniging wet 1901, waarvan het doel is de praktijk en de bevordering van het naturisme. We gebruiken land gelegen in de buurt van Yenne (Savoie 73) aan de grens van de departementen Ain en Savoye, op een plaats genaamd Chapinan.

Ons land is volledig natuurlijk gelegen , er is geen nachtclub of WIFI (maar een kleine mobiele telefoon!). Vanuit het veld zien we alleen groen en bergen. We zijn 500 meter boven zeeniveau, grote bomen kunnen ons zo nodig beschermen tegen de zon.

Voorbij de toegangspoort, ontdek je de lokale receptie en bewaking, daarna de belangrijkste open plek.  Het zwembad bevindt zich op deze open plek, evenals het chalet, petanque en sanitair.

Op de bodem van de open plek vindt u de oude schuur, de oven en een door de zon verwarmde douche.

Via een klein pad komt u bij een tweede open plek met waterpunten, douches en elektrische verbindingspunten om af en toe uw tent op te zetten. De sfeer van deze tweede open plek is perfect voor natuurliefhebbers (het is ook vanaf de top toegankelijk via een onverharde weg).

Adresgegevens

Adres

73170 Yenne
Rhone-Alpes
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
45.6901434, 5.736967499999990
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,5
  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  5
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10
6,5

Wij houden van eenvoud en dit is pas eenvoud! Al jaren komen wij steeds weer terug op dit betoverende plekje. Met tent, aanhanger en kleine camper bereikbaar, niet met zwaardere caravans en grote campers. Douchen in de rotsen, alle voorzieningen zijn simpel, maar wel een pizzaoven, een zwembad, 1 warme douche en een barbecueplek. Een verenigingsterrein zonder vaste plekken voor de leden. (Op de site staat een ander telefoonnummer!)

  Blootvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  5
  Faciliteiten
  5
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  10
  Kindvriendelijkheid
  10

19 jul 2017 - Z.A

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
clubsoleilsavoienature@gmail.com
Telefoon
+33 (0)635666241
Website
http://www.clubsoleilsavoienature.fr