Lakeland Outdoor Club

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping
  • Dagrecreatie

Beschrijving

Lakeland Outdoor Club heeft een werkelijk unieke naturistenplek op een benijdenswaardige locatie, gelegen in een vrij afgelegen hoek van West-Cumbria, in Haverigg, in de buurt van Millom. Met prachtig uitzicht op de met heide begroeide Black Combe en de Cumbriaanse heuvels. De camping ligt op slechts een paar meter afstand van een breed, rustig strand, dat aan het oog onttrokken wordt door een dunne rij zandduinen.

Algemeen beeld met caravans op de naturistencamping Lakeland Outdoor Club. De belangrijkste attractie voor velen is niet alleen de schoonheid van de plaats en het strand in de buurt, maar ook het gevoel van vrede en rust; een ontspannen sfeer waar je gewoon achterover kunt leunen en relaxen.

De plek wordt door de Club gebruikt voor caravans op de camping en voor dagbezoekers

Adresgegevens

Adres

19 Greenway Drive, Endmoor
LA8 OEL Kendal Millom
North West
Engeland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.80874, -2.51355
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
marion@lakelandoutdoorclub.co.uk
Telefoon
+44 (0)1229821738
Website
http://www.lakelandoutdoorclub.co.uk