La Robertanne

8
Zeer goed 1 review
Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

La Robertanne is een verenigingsterrein van 6 hectare en wordt beheerd door Club du Soleil de St. Etienne. Het terrein is zeer geschikt voor actieve kampeerders. Watersporten en wandelen kun je volop doen in de omgeving.De vereniging organiseert onder andere petanquetoernooien, boogschieten, volleybal, badminton. De NFN/INF-pas is verplicht en reserveren is aan te bevelen.


Faciliteiten en mogelijkheden
Het sanitair bestaat uit wastafels, warme en koude douches en toiletten. Er is een wasmachine en een fornuis voor gasten. Verder heeft het terrein een recreatieruimte met open haard en tafeltennistafels. Ook is er een slaapruimte voor 4 personen. Het terrein is geschikt voor campers en caravans. De kampeerplaatsen liggen gedeeltelijk in de schaduw en zijn deels voorzien van stroom.