La Robertanne

8
Zeer goed 1 review
Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

La Robertanne is een verenigingsterrein van 6 hectare en wordt beheerd door Club du Soleil de St. Etienne. Het terrein is zeer geschikt voor actieve kampeerders. Watersporten en wandelen kun je volop doen in de omgeving.De vereniging organiseert onder andere petanquetoernooien, boogschieten, volleybal, badminton. De NFN/INF-pas is verplicht en reserveren is aan te bevelen.


Faciliteiten en mogelijkheden
Het sanitair bestaat uit wastafels, warme en koude douches en toiletten. Er is een wasmachine en een fornuis voor gasten. Verder heeft het terrein een recreatieruimte met open haard en tafeltennistafels. Ook is er een slaapruimte voor 4 personen. Het terrein is geschikt voor campers en caravans. De kampeerplaatsen liggen gedeeltelijk in de schaduw en zijn deels voorzien van stroom.