La Grande Plage (Oléron)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Michelin kaart 71. deelkaart 14. U neemt de D126 en vervolgens de 126E1 het bos in. De zwemzone bevindt zich aan de linkerkant van de toegang tot de Grande Plage (via de weg van de Grande Plage) op ongeveer 500 meter toegang. Deze zone strekt zich uit over een lengte van ongeveer 300 meter en wordt aangeduid met specifieke “naturistenstrand” borden aan elke uiteinde. Eerst overeenkomst van 14/07/1979 en vervolgens gemeentelijk besluit van 28/06/2013 “Club Naturiste des Charentes”.

La Grande Plage is een officieel naaktstrand

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
17370 Saint Trojan les Bains
Poitou-Charentes
Frankrijk
Contact
E-mail
Telefoon
Website
http://www.plages17naturisme.fr/
Navigatieadres
Google coördinaten
45.841986, -1.20775900000001
map Open kaart