La Grande Plage (Oléron)

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

Michelin kaart 71. deelkaart 14. U neemt de D126 en vervolgens de 126E1 het bos in. De zwemzone bevindt zich aan de linkerkant van de toegang tot de Grande Plage (via de weg van de Grande Plage) op ongeveer 500 meter toegang. Deze zone strekt zich uit over een lengte van ongeveer 300 meter en wordt aangeduid met specifieke “naturistenstrand” borden aan elke uiteinde. Eerst overeenkomst van 14/07/1979 en vervolgens gemeentelijk besluit van 28/06/2013 “Club Naturiste des Charentes”.

La Grande Plage is een officieel naaktstrand

Bron: Naturistenvakanties Wereldgids!

Adresgegevens

Adres

17370 Saint Trojan les Bains
Poitou-Charentes
Frankrijk

Navigatieadres

Google coördinaten
45.841986, -1.20775900000001
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
Website
http://www.plages17naturisme.fr/