Komos Beach

Kenmerken

Algemeen

  • Geschikt naaktstrand
  • Aan zee
  • Zandstrand
  • Gratis toegang
  • Parkeren op < 1 km
  • Geschikt voor kinderen

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt met je NFN-jaarkaart? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! * Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Komos Beach ligt op 71 kilometer ten zuidwesten van Heraklion, ten noorden van Matala en vlakbij het kleine dorp Pitsidia (op 2 kilometer afstand). Niet het volledige strand is een naaktstrand, een deel van Komos Beach wordt gebruikt voor naaktrecreatie.

Naaktstrand Komos Beach

Dit strand is een goed bereikbaar zandstrand. Hier zijn archeologische vondsten gedaan. Het strand is lang, dus loop je eerst een tijdje over het textielgedeelte voordat je bij het naturistendeel aankomt. Het naaktstrand vind je aan de rechterkant van het strand. Op het textielgedeelte bevind zich een taverna waar je iets kunt drinken, dit is niet het geval op het naaktstrand.

Wist je dat Kommos Beach een van de stranden is waar de caretta-caretta schildpad zijn eieren legt? Daarom zijn er soms plekken op het strand afgezet, zodat de eieren veilig blijven en mensen er niet op kunnen staan.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Adresgegevens
Matala
Kreta
Griekenland
Contact
E-mail
Telefoon
Website
Navigatieadres
Google coördinaten
35.020, 24.761
map Open kaart