FSB Hildesheim

6,8
Goed 1 review
Meer foto's (5)

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

FSB Hildesheim is een sportieve naturistenvereniging met een mooi verzorgd terrein in een natuurrijke omgeving. De caravans van de vaste gasten staan speels in cirkels opgesteld, waardoor je snel contact krijgt met je buren.Er worden voor alle leeftijdsgroepen activiteiten georganiseerd.Vooraanmelding is verplicht. Honden zijn niet toegestaan.

Faciliteiten en mogelijkheden
Clubhuis met een rustruimte, verwarmd zwembad, overdekt zwembad, beachvolleybal, petanque, 3 tafeltennistafels, kinderspeelplaats en jeugdhonk met disco.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Review over deze locatie

6,8
  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  9
6,8

Begin augustus hier gestaan met de camper. Er was bijna niemand, 2 andere gasten en een paar mensen met vaste plaatsen. Mooi 25-meter bad, verder was er weinig te doen. Elke middag kwam er een fanatiek groepje naturisten uit de omgeving jeux de boulen. Veel ruimte en rust.

  Ligging
  6
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  4
  Hygiëne
  9
  Prettig Bloot recreëren
  9

05 aug 2017 - John Keet

Contactinformatie

Adresgegevens
Rottsberg 1
D-31139 Hildesheim
Niedersachsen
Duitsland
Contact
E-mail
redaktion@fsbhildesheim.de
Telefoon
+49 (0)512147646
Website
http://www.fsbhildesheim.de
Navigatieadres
Google coördinaten
52.14284, 9.90533
map Open kaart