Hidden Beach Resort

6
Voldoende 1 review
Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

 • Luxe
 • All-in
 • Hotel

Faciliteiten

 • Buitenbad
 • Sauna
 • Hottub / Jacuzzi

Activiteiten

 • Naaktstrand <10 km

Eten en drinken

 • Restaurant

Diversen

 • Wifi

Beschrijving

Hidden Beach Resort is het enige luxe all-inclusive naturistenresort in de Mexican Caribbean, op het schiereiland Yucatán. Het bestaat uit 42 suites, allemaal aan de strandkant gelegen. Om de rust te bewaren, is het alleen bedoeld voor volwassenen. Het resort ligt één uur reizen ten zuiden van Cancún Airport en je vindt er een uitgestrekt, wit zandstrand.

De 42 suites van het resort zijn verspreid over 2 gebouwen. In combinatie met de faciliteiten van het naastgelegen niet-naturistische Resort El Dorado Beach, wordt een zeer compleet aanbod aan ontspanningsmogelijkheden aangeboden, zoals mogelijkheden tot sport, relaxing in sauna en jacuzzi, massages en eten en drinken. Je kan (mits gekleed) onbeperkt gebruik maken van El Dorado Beach, terwijl de gasten daar alleen tegen forse betaling op Hidden Beach mogen komen. De strikt naturistische ambiance wordt dan ook niet verstoord door nieuwsgierigen.

Adresgegevens

Adres

Tulúm Kantenah
Q. Roo. 77710 Riviera Maya
Quintana Roo
Mexico

Navigatieadres

Google coördinaten
20.454114, -87.272782
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6
  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6
6

In januari 2009 kwamen wij voor het eerst in Hidden na een geslaagde rondreis met huurauto door het Yukatangebied. Al vlug werd ons duidelijk dat Hidden een bijzondere plek is om te vertoeven. Door het gering aantal kamers is het allemaal zeer overzichtelijk en heb je vlug contact met andere gasten. Dat zijn voornamelijk ingezetenen van de US en Canada en een enkele Europeaan uit mn. Engeland en Nederland. De staff is uitermate vriendelijk en gedienstig en zeker de 5 sterren waard. Dat maakt het tekortschieten van het strand ruimschoots goed. Helaas verandert er de laatste jaren veel: meer gasten uit andere (niet-naturistische) hotels die door overboeking in Hidden terecht komen, hoogbouw in de omgeving en veel palmen waardoor je de zee niet meer ziet. We zijn bang dat Hidden ingesloten wordt door textielaccommodaties, waardoor dit resort op termijn misschien ook niet meer naturistisch zal zijn. Voor ons was het altijd een mooie, bijzonder aangename plek om te verblijven. Jammer dat de toekomst van Hidden nu zo onzeker is.

  Blootvriendelijkheid
  6
  Hygiëne
  6
  Faciliteiten
  6
  Eten en drinken
  6

Ook interessant (telt niet mee in de score)

  Ligging
  6
  Kindvriendelijkheid
  6

20 feb 2015 - Hans Eijsermans

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@HiddenBeachResort.com
Telefoon
+52 9848757000
Website
https://www.hiddenbeachresort.com/