HFK Hamburg

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

Verenigingsterrein (4,5 ha) zeer mooi en landelijk gelegen aan een natuurlijk meer met strand en zonneweide.Vooral een terrein om diverse sporten te beoefenen. Honden niet toegestaan. Toegankelijk voor mindervaliden.Faciliteiten en mogelijkheden
Diverse sportmogelijkheden, zoals duiken, jeu de boules, tafeltennis, voetbal en tennis. Sauna, kiosk (in hoofdseizoen) en recreatieruimte.

Adresgegevens

Adres

Moorbekweg 100
D-22359 Hamburg
Schleswig-Holstein
Duitsland

Navigatieadres

Google coördinaten
53.6601953, 10.182815900
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
info@hfk-hh.de
Telefoon
+49 (0)406034730
Website
http://www.hfk-hh.de