Helios Nudist Association

Wordt lid

Kenmerken

Beschrijving

De Helios Nudist Association is een besloten – op familie en koppels georiënteerd – vereniging en vierde in 2014 haar 50e verjaardag. De vereniging heeft een 10 ha groot terrein in bezit waar met tent, caravan of camper gekampeerd kan worden en waar ook huisjes te huur zijn.

Reserveer wel ten minste één dag van tevoren.

Adresgegevens

Adres

Box 8 Site 1 RR #2
T0B 4J0 Tofield
Alberta
Canada

Navigatieadres

Google coördinaten
53.396803177725500, -112.75502447792900
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie