Hamburger Sport- und Naturistenclub

6,3
Voldoende 3 reviews

Kenmerken

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen met hun jaarkaart ledenvoordeel bij accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Ontdek hier alle ledenvoordelen!

Wil jij ook toegang tot deze en alle andere blootlocaties ter wereld? Word dan ook lid van NFN Open & Bloot

NAJAARSACTIE 2021

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 gratis lid van NFN Open & Bloot! Profiteer van ledenvoordelen wereldwijd en in de webshop, ontvang ons magazine UIT! in december en draag bij aan de instandhouding, promotie en acceptatie van naaktrecreatie in Nederland. *Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021 en er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Beschrijving

Verenigingsterrein (8ha). Het gehele jaar geopend. Zonnige en schaduwrijke plaatsen voor tenten en caravans met elektriciteitsaansluitingen.Het hele jaar worden er sportieve activiteiten georganiseerd. Op het terrein zijn 2 meren en 1 strand.

Honden niet toegestaan. Toegankelijk voor mindervaliden. NFN/INF-kaart verplicht.

Faciliteiten en mogelijkheden
Kampeerplaatsen met elektriciteit, warm en koud water, kookgelegenheid, telefoon, 2 meren, roeien, georganiseerde muziek- en dansavonden, boogschieten, jeu de boules, tafeltennis, voetbal en tennis.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Op basis van de bovenstaande scores berekenen we een algemeen cijfer. Je hoeft dan ook niet ieder onderdeel te beoordelen.

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

6,3
  Ligging
  6,3
  Faciliteiten
  5
  Prijs / kwaliteit
  6
  Hygiëne
  7
  Staat van het sanitair
  4
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2
  Kindvriendelijkheid
  10
4

Poort gesloten en telefonisch onbereikbaar

Ik bezocht de locatie Met partner

Omdat we op ander naturisten terrein in Hamburg niet terecht konden naar dit terrein gereden. Daar aangekomen was de poort dicht, er was geen bel en de telefoon werd niet beantwoord. Smalle toerit, dus camper kon niet gekeerd, lastig achteruit rijden om redelijk gefrustreerd een andere plek te gaan zoeken. Jammer.

  Ligging
  4

25 aug 2021 - Rita

5,7

Paradijsje

Ik bezocht de locatie Met partner

We stonden bij deze krimpende vereniging 5 dagen. Aanvankelijk om Hamburg te bezoeken per fiets (13 km prima te doen)we bleven om de rust. De vereniging heeft 200 leden maar nog maar 80 actieven waardoor onderhoud een dingetje is geworden. Maar als je alleen bent met een paar ganzen... mocht je een hekel hebben aan vliegtuigen dan is deze locatie niet handig. Regelmatig komen landende vliegtuigen over (buiten 84dBa gemiddeld) maar spms dagdelen niets en snachts is het stil.

  Ligging
  8
  Faciliteiten
  4
  Prijs / kwaliteit
  6
  Hygiëne
  6
  Staat van het sanitair
  4
  Prettig Bloot recreëren
  10
  Geschikt voor mindervaliden
  2

23 jul 2019 - Hans

8,2

Mooi terrein, met verschillende soorten plekken, prive of juist in de gezelligheid. Het is een echt verenigingsterrein. Je belt bij de poort en dan komt degene die die dag dienst heeft open doen. De ontvangst was zeer vriendelijk en gemoedelijk. Er zijn twee meren. Eén is helemaal puur natuur, op een een steiger na. Het andere meer heeft zwembanen en bij een ondiep gedeelte is een Leuke speelplek voor kinderen. Het sanitair is prima. Er is geen winkeltje of gelegenheid om iets te drinken. Je kunt lopend naar de bushalte, en met twee haltes ben je bij de U Bahn naar Hamburg. Of 20 minuten lopen naar de U Bahn). De rit duurt een dik half uur. Sta op zondag heel vroeg op en bezoek de Fishmarkt, een aanrader!

  Ligging
  7
  Faciliteiten
  6
  Kindvriendelijkheid
  10
  Hygiëne
  8
  Prettig Bloot recreëren
  10

20 jul 2014 - Maarten

Contactinformatie

Adresgegevens
Wüsthofweg 28
D-22339 Hamburg
Schleswig-Holstein
Duitsland
Contact
E-mail
info@hsn-ev.de
Telefoon
+49 (0)405385269
Website
http://www.hsn-ev.de
Navigatieadres
Google coördinaten
53.65179, 10.04559
map Open kaart