Gymnique Lumière

Wordt lid

Kenmerken

Algemeen

  • Verenigingscamping

Beschrijving

Dit knusse verenigingsterrein van de Club Gymnique Lumière ligt op een steenworp afstand van Genève.De kampeerplaatsen zijn vrijwel allemaal voorzien van een boom voor de schaduw. Honden zijn welkom, mits aangelijnd. Geopend van 15 mei tot 15 september.
Faciliteiten en mogelijkheden
Clubhuis met slaapzaal en beddenverhuur, camperplaatsen, restaurant, toiletten, douches, warm- en koudwatervoorzieningen, wasmachine, barbecue, kookgelegenheid, tafeltennis, tennis, boogschieten, sportveld.Er is een mooie kinderspeelplaats met schommels, glijbaan en fortachtig klimrek. Peuterbad.Zwemgelegenheid (met ligweide) in natuurwater. Op de grotere plaatsen is er elektra aanwezig. Er is een animatieprogramma en met enige regelmaat worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Adresgegevens

Adres

Chemin des Marais 46
CH-1255 Veyrier
Zwitserland

Navigatieadres

Google coördinaten
46.163613, 6.165469
map Open kaart

Ledenvoordeel

Leden van NFN Open & Bloot krijgen ledenvoordeel bij sommige accommodaties, sauna- en wellnesscentra, campings en op reizen. En je profiteert regelmatig van korting op verschillende producten, zoals hottubs, tenten, verzorgingsmiddelen en verzekeringen.

Benieuwd waar jij ledenvoordeel krijgt? Ontdek hier het actuele ledenvoordeel!

WORD LID VAN NFN OPEN & BLOOT

Ben jij nog geen lid van NFN Open & Bloot? Ontdek dan snel onze verschillende lidmaatschappen, kies de vorm die het beste bij jou past en word lid! Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

 

Word nu lid van NFN

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

LET OP: Beoordeel alléén de onderdelen die op deze locatie aanwezig zijn. Is er bijvoorbeeld geen zwemgelegenheid, geef dan geen beoordeling voor het onderdeel ‘zwemmen’. Anders trekt deze beoordeling onterecht het gemiddelde cijfer omlaag.

Ook interessant (telt niet mee in de score)

Je moet akkoord gaan met de voorwaarden

Reviews over deze locatie

Contactinformatie

Contactinformatie

E-mail
Telefoon
+41 (0)227840098
Website